Auktion på Musikhjälpen – Middag och matlagningskurs med mig för 6 pers!

musikhja%cc%88lpen-kopiaimg_0478

Hej!

För att samla in pengar till Musikhjälpen till förmån för att hjälpa fler barn i krig att gå i skolan så auktionerar jag ut en helkväll med mig som kock och matlagningscoach. Tillsammans sätter vi en supersmarrig och svullig vegetarisk eller vegansk trerättersmeny som vi sedan lagar tillsammans och käkar. Eller, om ni hellre föredrar det så kan jag laga allt själv och ni bara njuter! Det är helt upp till er 🙂

gustav-2000pxJävligt Gott är Sveriges största svenskspråkiga vegetariska matblogg med över 100 000 läsare i månaden och vann Matbloggspriset Folkets val 2016. Jag som driver bloggen arbetar heltid med att sprida vegoevangeliet till fler och visa hur gott det kan vara med vegokäk! Och det vore sjukt kul att få ett tillfälle att hänga en kväll med några av er för ett väldigt bra syfte!

I auktionspriset ingår min resa, ev. boende och logi, min arbetstid, råvaror till maten samt ev. dryck matchandes maten. Ni står bara för plats att vara på – förslagsvis hemma hos er!

Paketet gäller för max sex personer inkl. personen som budar hem kvällen.

Auktionen hittar ni här på Tradera.

Här kan ni läsa mer om Musikhjälpen och vad pengarna går till i år. Årets tema är att stötta barn i krigszoner så de kan få bättre tillgång till skolgång. Ett otroligt viktigt ämne, som jag känner starkt för.

Så – vad väntar ni på! Buda på! Utropspriset är 1000 kronor. Kör! 😀

Kram!

img_0517

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes