Årets julklapp – Erbjudande på Jävligt God BBQ och Den Glada Grisen!

javligt_god_bbq_julkampanj-2-2

Hej vänner!

Julen närmar sig med stormsteg och med det så har också julhandeln dragit igång för fullt, och alla (åtminstone i min värld, men den e ju liiiite insnöad) pratar om julmat. Många skulle säga att hela den här konsumtionshetsen över jul är helt avskyvärd och bara ett jättelikt publicity stunt arrangerat av företag som vill sälja mer prylar till oss. Och jo visst är det så till viss del, men det är också något fint i att köpa fina presenter till de vi tycker om, och om man nu ändå ska köpa något så kan man ju verkligen se till att köpa något som gör en positiv skillnad!

Jag ska inte lägga ut texten så mycket i onödan här, men det här med att ”konsumera oss ut ur krisen” är verkligen något jag vill slå ett slag för. Jag tror inte att vi kommer att lösa varken klimatkrisen eller få en bättre och mer etisk djurhållning genom att tvinga alla att gå tillbaks till stenåldern, eller för den delen genom att försöka tvinga folk att sluta äta kött. Det kommer bara skapa konflikter och klyftor som lamslår förändringen. Titta bara på hur oljeföretagen motverkar clean energy i USA.

bbq-och-poster-kampanj

Det måste finnas fler och bättre alternativ som konkurrerar ut de ohållbara företagen och maträtterna med saker som folk vill köpa och äta istället. Det är först när företag kan tjäna pengar på att rädda världen som den faktiskt kommer att räddas – det kanske låter krasst och cyniskt, men jag tror att den typen av lösningar ligger mycket närmare till hands än att förvänta sig att våra världsledare kommer att vakna upp helt förändrade över natten eller att det kommer att ske någon sorts revolution eller utomjordingar som lär oss veta hut. Titta bara på Tesla och hur de konkurrerar ut bensinbilar med sina superelbilar, eller hur solcellspaneler blir så billiga och enkla att installera så folk väljer det istället för kol och kärnkraft. Eller för den delen hur Impossible Burger och Oumph tar fram råvaror som får både köttätares och veggivorers magar att kurra.

Samma måste vi göra över julen! Köp en vegetarisk kokbok, och ät en griljerad vegoskinka (recept här!) så gör du både skillnad för djuren, klimatet och bidrar till att sprida budskapet om jävligt god vegetarisk mat till fler! <3

För att göra det så enkelt som möjligt för er så har vi därför också ett särskilt julerbjudande just nu i Owl Streets webshop! Köp min kokbok Jävligt God BBQ (För hörrö, efter snö kommer tö och med Jävligt God BBQ behöver ingen dö!) innan julafton och få med antingen postern Den Glada Grisen eller Det Modiga Lammet från vår serie med Styrkescheman GRATIS! Det är dessutom fri frakt!

javligt_god_bbq_julkampanj-1-2

Här är the facts:

Vad? Julerbjudande Jävligt God BBQ + gratis poster från serien Styrkescheman med fri frakt!

Hur? När du köper kokboken Jävligt God BBQ så bjuder vi på en gratis poster (värde 199). Du kan välja mellan Den Glada Grisen och Det Modiga Lammet i 30×40 cm från serien Styrkescheman.
Utnyttja erbjudandet genom att lägga boken och en av dessa posters i 30×40 cm varukorgen, så dras kostnaden för postern av automatiskt.
Pris? 199 riksdaler inklusive frakt!
javligt_god_bbq_julkampanj-3-2

, , , ,

6 Responses to Årets julklapp – Erbjudande på Jävligt God BBQ och Den Glada Grisen!

 1. Lova 3 december, 2016 at 03:33 #

  Hej! Jag har fått nys om din bok ”Jävligt god husman” och skulle gärna vilja få tag i den, dessvärre verkar den vara slutsåld överallt… Är det så att det inte kommer några fler exemplar av den? Du vet möjligtvis inte om det finns någon som jag kan få tag på? Skulle vara så perfekt att ge den till en släkting i jul!

  Tack på förhand!

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 4 december, 2016 at 05:00 #

   Tyvärr är den helt slutsåld 🙁 🙁 Vi har bara fem ex kvar, och de vill jag behålla själv för framtiden! Det kommer ev. nytryck framöver, men det är inget som är inplanerat i schemat ett tag framöver. Du får kolla andrahandsmarknaden på ebay! De flesta recepten finns dock på bloggen om du kollar under kategorin husmanskost, och så finns ju min andra kokbok! 🙂

  • Lesya 5 december, 2016 at 09:26 #

   Håller med, försökte också köpa Husmanskosts-boken, men kunde inte hitta. Tror att ny upplaga skulle sälja jättebra! Förstår att du har BBQ-boken nu, men husmanskosten är i mitt hjärta! Dessutom lätt att ge i present till äldre/köttsare delen av släkten!

   • Jävligt gott
    Jävligt gott 7 december, 2016 at 07:31 #

    Ska absolut kolla på det! Tar vi fram en ny version så vill jag dock vara säker på att kunna göra det absolut bästa av den och kanske inte bara ett nytryck, utan fler och bättre recept också. Så det kan dröja lite… Men uppskattar feedbacken! 🙂

 2. anna 29 november, 2016 at 09:57 #

  Hej! Jag undrar om du och Zeina funderat på att byta till att man kan se hela inlägget istället för att behöva klicka sig in på ”fortsätt läs” ifall en vill se allt. Tycker jättemycket om era bloggar men har svårt för att inte kunna läsa ”normalt”, ett exempel är jennysmatblogg.nu där hela inlägget kommer direkt och du kan fortsätta scrolla ner till nästa.

  Förstår om det är svårt att byta men skulle verkligen uppskattas!

  Kram

  • Jävligt gott
   Jävligt gott 1 december, 2016 at 09:25 #

   Hej!

   Förstår vad du menar, och jag har testat att ha det så förut, men jag tycker ärligt talat att det blir alldeles för plottrigt och svåröverblickat på sidan då! Förstår att vissa enkelt bara vill kunna scrolla igenom inlägg, men många (däribland jag själv) är ofta ute efter en särskild sak och klickar när de väl hittat det. Men ja, vi får väl se om det kanske förändras, men tills vidare (eller tills jag får mer input på att folk stör sig på hur det är nu!) så tror jag att jag behåller det så här.

   Tack för feebacken, oavsett! Det uppskattas jättemycket!

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes