Anta Jävligt Gotts klimatutmaning i Deedster!

Hej!

Har ni koll på klimatappen Deedster? Det är en app som hjälper dig att både kartlägga dina utsläpp och att minska dem genom en rad ”deeds” som du tävlar med dina polare eller kollegor om att genomföra.

Idén är supersmart och enkel. Deedster gameifierar helt enkelt minskandet av dina klimatutsläpp! På samma sätt som du kan tävla tillsammans med dina kollegor om att samla ihop antal steg i en promenadutmaning, så kan du här tävla i att genomföra klimatutmaningar, samtidigt som du lär dig en massa nytt. Du börjar med att räkna ut ditt eget klimatavtryck och sedan antar du olika utmaningar för att sänka det. Utmaningarna kan röra olika områden, som hur du har det hemma, vad du äter på jobbet, hur du reser och mycket annat.

Ett gäng från Deedster gick en av mina matlagningskurser för ungefär ett år sedan och sedan dess har vi haft kontakt till och från. När de frågade mig om jag ville utforma en egen utmaning i appen så kändes det klockrent. Att minska mängden kött du äter är ett jätteeffektivt sätt att minska sitt klimatavtryck, och i kombination med min nya app Vegansk Husmanskost så tror jag att Deedsterutmaningen jag utvecklat kan hjälpa många att komma igång med att äta mer vego!

Idén med Deedster är att du antingen utmanar dig själv, eller att du teamar upp med dina kollegor eller vänner i team och tillsammans försöker minska ert avtryck så mycket som mjöligt. Om du och din arbetsplats vill komma igång så är det bara att ladda ner appen, starta ett team och komma igång! Kontakta Deedster om ni vill ha hjälp!

Appen finns till Android och Apple och hittas här för er som vill ha klimatsmarta tips!

Ni hittar Jävligt Gotts utmaning inne i appen, tillgänglig för alla.

, , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes