Jävligt Gott Academy – Sveriges veganska kockskola

Jobbar du i ett restaurangkök i privat eller offentlig sektor och vill lära dig mer om de nya råvarorna och teknikerna som hjälper dig att laga så god vegomat som möjligt till dina gäster? Eller driver du ett företag och vill lära dig mer om hållbart förändringsarbete och fördelarna med vego? Då har du kommit rätt! Jävligt Gott Academy är Sveriges första stora veganska kockskola med både fysiska och digitala kurser.

Våra utbildningar går bortom recepten och fokuserar på råvarorna, metoderna och teorin bakom dem som kommer att göra dig till en mästare i vegoköket. De är perfekta för dig som vill ta steget längre än att bara googla på recept och vill utvecklas i din matlagning.

Jävligt Gott Academy tar vid där våra recept slutar. Om du själv vill lära dig att skapa egna recept, slipa på dina tekniker eller upptäcka nya råvaror och tekniker har vi allt för dig. Vår ambition är att ha något för alla oavsett erfarenhet.

Onlinebaserade kurser för storkök

”Webbkurser i växtbaserad matlagning för privata och offentliga storkök. Perfekt för dig som vill komma igång att laga mer växtbaserat idag.”

Här hittar du onlinebaserade kurser utvecklade av några av Sveriges främsta kockar inom växtbaserad och svinnsmart matlagning. Webbkurser gör att du snabbt, enkelt och framförallt prisvärt kan utbilda din personal eller dig själv, vart ni än befinner er. Ni behåller kurserna och kan läsa dem flera gånger.

Vi erbjuder:

I ett första steg finns tre grundkurser från Gustav Johansson. Fler kurser av fler kockar kommer under 2020:

Kurserna släpps på torsdag 2 april, men du kan läsa mer om dem här!

Är du intresserad av ett skräddarsytt paket, av att veta mer, eller av att samarbeta? Hör av dig på linda@javligtgott.se

Föreläsningar och fysiska kurser

”Vill du istället gå en fysisk kurs, anpassad för er verksamhets behov och utbud? Vi skräddarsyr kurser på plats hos er eller i PS Matsalars fantastiska lokaler i Stockholm”

Jävligt Gott kan vara ert företags partner i att hjälpa ert företag eller er restaurang med all utbildning, inspiration och aktiviteter ni kan behöva för att bli riktigt grymma på vegansk mat och matlagning.

Vi kan erbjuda både skräddarsydda workshops, kurser, föreläsningar och events eller gå in i er verksamhet och hjälpa er att utveckla ert erbjudande av och kring vegomat.

Vi erbjuder:

För förfrågningar och mer information om våra fysiska utbildningar och föreläsningar, maila joakim@proad.se så återkommer vi snarast!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nya kurser.


Exempel på tidigare uppdrag och företag vi samarbetat med:

 • Bråvallafestivalen – Recept, konsultuppdrag och event
 • Campus Konradsberg – Utbildning för skol- och serveringspersonal
 • Linköping Konsert & Konferens – Utbildning för kökspersonal
 • Riksteatern – Matlagningskurs och buffé för personaldag
 • Gastromerit – Regelbundna utbildningar i växtbaserat för offentliga kök
 • Djurens Rätt – Föreläsningar och öppet kök på mässor
 • Coop – Cook along för marknadsavdelningen
 • Upplands Väsby Kommun – Matlagningskurs för privatpersoner under Earth Week
 • Gastro Nord – Föreläsningar och recept till restaurangmeny
 • Stockholm Food & Wine – Monteransvarig och seminarieprogram
 • Ta Fram Det Bästa  – Recept och event
 • White Guide Junior/Senior – Föreläsning
 • Fryshuset Husby – Matlagningskurs för elever

2 Responses to

 1. Ann-Kristine Thulin 2 juni, 2018 at 12:23 #

  Hej!
  Jag anmälde mej till en kurs i Göteborg den 20/9 2018.
  Vill lämna återbud.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes