Fooled Pork – Bloody Good Vegetarian BBQ Poster Nr 2

fooled-1

Det var inte så värst länge sen jag skrev om Fooled Pork här på bloggen, men nu när det har kommit till att släppa Bloody Good Vegetarian BBQ – Poster Nr 2 så är det dags igen. Och det finns en anledning. Det är nämligen så jävla gott.

Precis som vegoburgaren var det där receptet som i stort sett gjorde att jag överlevde min övergång från köttätandet till livet som vego så är det recept som Fooled Pork som gör att livet fortsätter att leka:

Det innehåller en superkonstig exotisk grönsak (frukt?). Det är superhypeat. Det är ändå relativt enkelt att laga och framför allt – det är sjukt gott, intygat av alla från min åttaåriga bonusdotter till snart sextioåriga mamma och (bäst av allt) även av min sjukt kräsna sambo. Alla tre köttätare av olika grad.

DSC_1992

DSC_2004

Jag ska inte babbla i onödan. Det mesta om rättens ursprung och varför jag över huvud taget tog mig tiden till att fixa fram ett gripbart recept till rätten hittar ni i originalinlägget här. Där finns också hela receptet up for grabs.

Jag lämnar det till er att själva testa på vad jag hoppas kommer att bli 2014 års stora vegogrilltrend. För att ge er en god start på färden så har jag tillsammans med mina polare på Owl Streets tagit fram den här postern där vi lyfter fram Jackfruiten och dess aningen bisarra look.

DSC_2017

DSC_2047

Postern går att beställa ifrån Owl Streets via deras webshop. Om du anger Jävligtgott2014 som rabattkod så får du hela 20  % rabatt som en av mina trogna läsare:)

Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. Här i inlägget är lite flashiga bilder från igår när vi grillade det själva ute i stugan. Enjoy!

DSC_2055

fooled-2

, , , , , , ,

10 Responses to Fooled Pork – Bloody Good Vegetarian BBQ Poster Nr 2

  1. Frans 3 september, 2014 at 02:19 #

    Tycker upplägget e schysst, e mer som en receptsida istället för en blogg. Kanske går att ha en bloggversion av sidan parallellt med denna för dom som gillar det.

    • Jävligt gott
      Jävligt gott 5 september, 2014 at 10:30 #

      Tjenare Frasse! 😀

      Tack för stödet, jag håller faktiskt med. Jag testade att ha det som en ”blogg” för en kväll här i veckan men fick lite spader på det. Tror det blir bäst så här.

      Tack för visat intresse! 😀 😉

  2. Olof 1 september, 2014 at 11:06 #

    Asnajs verkligen!

  3. Eva 27 augusti, 2014 at 11:55 #

    (Lustigt förresten att snubbla på den här minidiskussionen just när jag satt och störde mig på bloggens upplägg:-D)

  4. Eva 27 augusti, 2014 at 11:53 #

    Jag tycker också att det är jobbigt att behöva klicka in på varje inlägg om man vill läsa mer än några få rader. Det blir tyvärr lätt att tänka ”äh, jag struntar i det”. Synd, då bloggen i övrigt verkar riktigt schysst (klickar runt här för första gången).
    Idealet vore kanske om det fanns någon enkel teknisk lösning så att besökaren kan välja vilken variant hen föredrar? (Jag vet vad jag skulle välja;-)

    • Jävligt gott
      Jävligt gott 29 augusti, 2014 at 04:00 #

      Tack för feedbacken! Jag ska kolla och se vad jag tycker. Vi kanske ska testa den andra varianten ett tag då? Det är mest det att varje inlägg är ganska långt, så det kan bli lite klurigt att få en överblick.. Men jao. Vi får se.

  5. Jessica 1 augusti, 2014 at 12:14 #

    Har du gjort om bloggen? Alla inlägg kommer inte upp längre utan man måste gå in på varje inlägg för att läsa det. Typiskt jobbigt för en sån som jag som läser allt i alla inlägg. I övrigt har jag inga synpunkter =)

    • Jävligt gott
      Jävligt gott 1 augusti, 2014 at 12:21 #

      Hej!

      Ja, jag ändrade det för någon månad sen. Min tanke var att försöka göra lite mer plats för bilderna och möjligheten att botanisera bland recepten/inläggen lite snabbare. Men förstår att det ju gör den sortens läsande lite långsammare. För närvarande tror jag att jag kommer att behålla det så här, men vi får väl se om jag får mer liknande feedback. Nån annan som har en åsikt i frågan?

      Tack för att du tittade in! 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Coleslaw | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. - 1 maj, 2017

    […] något nytt eller unikt för den här bloggen, men det är ett absolut måste till min (tycker jag) Fooled Pork, och det är en sås/röra som jag själv, innan jag kollade upp receptet och testade tyckte […]

Lämna ett svar till Olof Click here to cancel reply.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes