Föreläsningar och Events

Inspirerande cook alongs? Kurser i veganska matlagningstekniker? Eller en engagerande föreläsning? Gustavs workshops och föreläsningar varieras i format efter ert behov. Han väver in trendspaning, sin egna resa, matlagning och hårda fakta för att illustrera vart framtidens mat är på väg. Gustav tar även uppdrag som moderator, workshopledare och deltar i paneldebatter. Han är en van föreläsare och utbildare med 10 år som ledare inom ideell sektor i ryggen.

Exempel på moduler med teman från trendspaning och sociala medier till matlagning:

VEGETARISK och VEGANSK MAT i FRAMTIDEN

Hur ser utvecklingen ut inom matbranschen både kring hållbarhet i stort och i det vegetariska och veganska segmentet i synnerhet? Vad är hållbar mat? Hur får vi fler att upptäcka, äta och älska växtbaserad mat?

INFLUENCER och SOCIALA MEDIER EXPERT

Hur använder man infotainment och olika digitala medier för att bygga ett hållbart företag, kampanj, varumärke? Hur kan man förändra människors konsumtionsmönster? Hur är det att arbeta som proffessionell bloggare och influencer?

ETT EGET EVENT ELLER KAMPANJ?

Vill ni nå ut stort? Skapa events och kampanjer med hög WTF faktor som samtidigt positionernar er som en ledande hållbarhetsaktör? Lansera en egen kampanj tillsammans med Jävligt Gott! Jävligt Gott har idag möjlighet att både delta i era events och arrangera egna i samarbete med er.

Exempel: Gustav utmanade och överraskade hela Sveriges samlade Grill & BBQ elit genom att skuggtävla med veganska alternativ till alla tävlingsrätter på ”Grill & BBQ SM 2016”.

Exempel: Jävligt Gott sätter upp vegansk pop up restaurang på Almedalen 2018

Exempel: Jävligt Gott på Gastro Nord mässan 2018

Från KÖTTÄLSKARE till VEGOPROFIL

Hur Gustavs egna resa från köttälskare till vegoprofi l har format hans syn på hur vi ska få fler att äta mer och bättre mat för hälsans, djurens och klimatets skull.

GRÖNT PROTEINSKIFTE – i Sverige och internationellt

Vart är det gröna proteinskiftet på väg? Vilken utveckling kan vi förvänta oss de närmsta 5-20 åren i Sverige – och internationellt? Hur kan företag och producenter positionera sig för att inte hamna i bakvattnet och istället bli vinnare på vegovågen?

MODERN VEGANSK MATLAGNING i PRIVATA OCH OFFENTLIGA KÖK

Vilka tekniker, metoder och råvaror behövs för att få till de rätta smakerna och konsistenserna? Hur ser den nya växtbaserade måltiden ut och hur får du ner den i magen på tveksamma gäster? Modern vegansk matlagning med grund i de västerländska matkulturerna.

COOK ALONGS för FÖRETAG

Du och din arbetsgrupp lär er mer om hur långt vegansk matlagning har tagit sig och får dessutom en rolig företagsaktivitet på en cook along där Gustav lär er att laga jävligt god vegansk mat. Cook Alongen inleds med en kortare föreläsning och skräddarsys efter era grundkunskaper och behov.

– Få inspiration kring hur du kan använda maten, traditionerna och kulturen vi redan har och älskar som verktyg och utgångspunkt för att få fl er att äta bättre. Mat som får de mest inbitna köttälskarna att hitta något de älskar!

– Gustav Johansson, grundare av matbloggen ”Jävligt Gott”.

 


För mer information och bokningar, kontakta annette@javligtgott.se, 070-777 91 00


 

Hur det kan vara på en cook along

Gustav som föreläsare


Till VegoiSkolan


 

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

Body: