Jävligt Gott Academy – Sveriges veganska kockskola

Är du en privatperson som vill bli bättre på att laga växtbaserad mat, eller jobbar du idag i ett restaurangkök och vill lära dig mer om de nya råvarorna och teknikerna som hjälper dig att laga så god vegomat som möjligt till dina gäster? Då har du kommit rätt! Jävligt Gott Academy är Sveriges första stora veganska kockskola med både fysiska och digitala kurser.

Våra utbildningar går bortom recepten och fokuserar på råvarorna, metoderna och teorin bakom dem som kommer att göra dig till en mästare i vegoköket. De är perfekta för dig som vill ta steget längre än att bara googla på recept och vill utvecklas i din matlagning.

Jävligt Gott Academy tar vid där våra recept slutar. Om du själv vill lära dig att skapa egna recept, slipa på dina tekniker eller upptäcka nya råvaror och tekniker har vi allt för dig. Vår ambition är att ha något för alla oavsett erfarenhet.

Vi har ett brett kursutbud:

Kurser för dig som vill bli en bättre vegokock i ditt eget kök

Vi har kurserna för dig som vill utveckla dina veganska matlagningsfärdigheter och ta dem till nya höjder! Laga mat med Gustav under en kvällskurs eller gå en webbkurs i din egen takt.

Vi har allt du behöver för att bli en riktig mästerkock hemma i ditt eget vegokök! Oavsett om du nyss börjat intressera dig för det växtbaserade köket eller länge lagat vegomat och vill ta nästa steg så har vi kurserna, upplevelserna och verktygen du behöver. 

 • För privatpersoner
  • Webbkurser för dig som vill bli en bättre vegokock – gå bortom recepten och lär dig allt om tekikerna, råvarorna och teorin, i din egen takt!
  • Fysiska matlagningskurser för dig som vill ha en helkväll med Gustav med mat, samtal och trevligt umgänge!
Läs mer här!

Kurser och events för professionella kockar och företag

Vill ni förbättra ert utbud av veganmat i ert skokök eller i er restaurang? Vill ni lära er mer den stora vegovågen eller hur ni kan göra ert företag hållbarare? Vi har kurserna, föreläsningarna och aktivieterna för er!

Jävligt Gott kan vara ert företags partner i att hjälpa ert företag eller er restaurang med all utbildning, inspiration och aktiviteter ni kan behöva för att bli riktigt grymma på vegansk mat och matlagning.

Vi kan erbjuda både skräddarsydda utbildningspaket, enskilda kurser, föreläsningar, events och aktiviteter för er kick off eller konferens eller gå in i er verksamhet och hjälpa er att utveckla ert erbjudande av och kring vegomat.

Vi erbjuder:

För förfrågningar och mer information om våra utbildningar, maila linda@javligtgott.se så återkommer vi snarast!

För att läsa mer om våra föreläsningar och aktiviteter för föreläsningar:

Läs mer här!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nya kurser, och om du stöttar vårt arbete som Patreon får du alltid 10 % rabatt på alla kurser i vårt utbud!


Exempel på tidigare uppdrag och företag vi samarbetat med:

2 Responses to Jävligt Gott Academy – Sveriges veganska kockskola

 1. Ann-Kristine Thulin 2 juni, 2018 at 12:23 #

  Hej!
  Jag anmälde mej till en kurs i Göteborg den 20/9 2018.
  Vill lämna återbud.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes